top of page

Gong

Gongen är ett kraftfullt verktyg för att hjälpa till att komma ner i djup avslappning. När vi slår på gongen så skickar den ut toner som blandar sig med nya toner som ger en kaskad av ljud och vibrationer som fortplantar sig i kroppen till den som vilar. Den hjälper till att lösa upp och släppa taget om inre och djupt liggande spänningar och stress så att kropp och sinne kan få slappna av och vitaliseras.

Jag spelar ofta gong till vilan efter yogapasset och erbjuder också längre gongavslappningar.


Soundhealing

AVSLAPPNING TILL LÄKANDE LJUDVIBRATIONER.

.Här får du en personlig behandling med gong och klangskålar. Du får ligga ner på yogamattan eller sitta på en stol och bara vila till gong och klangskålar som är kända för att skapa djup avslappning i kropp och sinne. Du kan sätta en intention innan om det är något särskilt som du behöver hjälp med eller släppa taget om. Eller du kan bara låta ljudet och vibrationerna ta hand om det som behövs.

Tid: 30 minuter Investering kr 450.


Gongavslappning (återkommande arrangemang)


Vi inleder med lite andnings och yogaövningar för att förbereda kroppen så den tar till sig vilans effekter lite lättare.

Sen ligger man ner på yogamattan och bara vilar till gongens toner och vibrationer. Gongen har en förmåga att hjälpa kroppen att slappna av och låta tankarna få stilla sig. Bra för att minska stress och djupare liggande spänningar och oro.

 Fint för lugn och avkoppling. 

Är du ovan med ljudet av gong så kan det vara lite utmanande och upplevas jobbigt första gången/gångerna. Vi är så vana att ha kontroll över kropp och tankar, här får du träna på att bara vara och tillåta dig att släppa kontrollen och låta sinnet få slappna av. Mycket av det vi upplever, har upplevd i livet har satt sina spår i kroppen, kroppen minns. Om vi håller det kvar så kan det ge spänningar och låsningar. Vi behöver slappna av och känna för att släppa taget om det svåra. Tillåta det som svåra att komma fram och släppas ut.

Gongen hjälper oss med det.

Passar alla, är du gravid så hör av dig. Ungdomar under 16 år kommer tillsammans med förälder/vuxen.


Pris: kr 250  

Jag lägger ut kommande arrangemang på min facebook-sida.

Begränsat antal platser under rådande omständigheter.

Varmt Välkommen att höra av dig om du har frågor eller vill boka.


Vila till gongen

Här kan du lyssna till hur gongen låter!

bottom of page