top of page

Kundaliniyoga

Känner du att det är dags för en förändring i livet men inte vet vad? 

Upplever du mycket stress och hinner inte andas djupt under dagen? Är du ofta trött och och blir lätt sjuk?

 Yogan hjälper oss att få mer ro och balans. Vi lever i en tid med snabba och intensiva förändringar som försvagar oss på alla plan om vi inte tar en paus. 

Vi behöver stanna upp och känna efter hur vi mår, känna efter vad vi behöver och hur vi vill leva i vår vardag för att må bra.

Just det händer när du landar in på yogamattan och tar hand om dig.

Vi gör yogaövningar som är både lätta och lite tuffare, men som går fint att anpassa efter dina fysiska förutsättningar. Här blundar vi mycket så du behöver inte jämföra dig med den som sitter på mattan bredvid.

Yogapasset består av andningtekniker, olika kroppspositioner, mantran, vila och meditation. Jag spelar ofta på gong under vilan för det hjälper hjärnan och kroppen att komma till ro.

Du får pass och meditationer, tips på mat, örter mm. 

Vi chantar mantran ofta, hälsosamt har nyare forskning visat. Här handlar det inte om att sjunga vackert, men att ljudets vibration får bearbeta kroppen och sinnet. Och så blir man ju så glad av att sjunga!

Musik är en viktig del i Kundaliniyogan och jag älskar just den biten av yogan. Det är kundaliniyoga-mantran som olika artister har satt musik till. Mantran är ord med en effekt som vi använder för olika behov. När vi chantar så skickas tonerna som en vibration ut i kroppen och vårtenergisystem.

Lyssna här:  

https://open.spotify.com/album/075EtImHqtDYPvYcypAGNQ?si=edJegawmQTul5dJ9P8LIRw

Kundaliniyogan är upplevelsebaserad och arbetar med hela ditt system och ger sköna märkbara effekter ganska omgående.


Hitta hit

Paus i Duved

OlPers vägen 1

83771 Duved

Kontakt

46-070-2640282

                       info@pausiduved.se

Öppet

Paus frisör:

Flexibla öppettider.

Yoga: Se grupper under yoga

bottom of page